Dakreparatie Huizen

Wij repareren uw dak!

Wij helpen u graag!

Dakreparatie Huizen

Dakreparatie Huizen? Heeft u schade opgelopen door hevige storm of andere vervelende omstandigheden? Dan is het nodig om een dakreparatie uit te voeren. Een dakreparatie voorkomt andere problemen aan uw dak.

Het is goed mogelijk dat u geschrokken bent toen u de schade opmerkte. Dat begrijpen wij goed. Schade aan het dak is een lastig en ongemakkelijk probleem.

Omdat de reparatie op hoogte uitgevoerd moet worden durven veel mensen dit niet zelf te doen. Gelukkig kunnen wij u helpen. Onze vakmannen hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van allerlei soorten dakreparaties. Wij hebben inmiddels bij duizenden mensen een reparatie aan het dak uitgevoerd.

Heeft u schade aan uw dak? Schakel dan altijd direct een professionele dakdekker in. Kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn veel blijvende schade aanrichten aan uw huis. Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact op met een professionele dakdekker. Probeer de scheuren of kieren eventueel zelf alvast te dichten met reparatiepasta.

Het is van belang dat u snel contact opneemt met een professioneel dakdekkersbedrijf. Zo wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost en ervaart u zo min mogelijk overlast. Na een reparatie kunt u weer met een veilig gevoel in uw eigen huis zitten.

Wanneer u te lang wacht met het uitvoeren van een dakreparatie kan dit grote gevolgen hebben. Vaak leidt schade op den duur tot een lekkage. Hierdoor kan brand en kortsluiting ontstaan. Daarnaast is het mogelijk dat de werking van het isolatiemateriaal vermindert. Uw energierekening kan hierdoor hoger uitvallen dan normaal gesproken.

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Of is uw dak verouderd? Laat dan een dakreparatie uitvoeren. Neem snel contact op met Dakdekker Huizen via 035 203 25 61 voor het inplannen van een dakrenovatie Huizen!

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakreparatie Huizen

Services

Dakdekker Huizen

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

035 203 25 61

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Huizen. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Huizen. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Dakdekkersbedrijf

Werkwijze Dakdekker Huizen

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

 

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Heeft u dakschade?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Spoed dakreparatie

Is uw dak beschadigd geraakt? Dan raden wij u aan om zo snel mogelijk een dakreparatie uit te voeren. Met een spoed dakreparatie zorgt u ervoor dat de problemen aan uw dak niet groter worden.

Wij begrijpen goed dat u overvallen wordt door dit probleem. Problemen aan het dak zijn erg vervelend. In veel gevallen is het verhelpen van dakschade ook geen eenvoudige kleine klus.

Dakdekkersbedrijf Huizen heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het repareren van allerlei soorten daken. Met onze expertise kunnen wij na het aanhoren van uw verhaal en het inzien van enkele foto’s al inschatten wat het probleem is en waardoor deze is ontstaan.

Op het moment dat u schade heeft opgelopen aan uw dak, raden wij u altijd aan direct een professionele dakdekker in te schakelen. Kleine problemen kunnen al snel uitlopen tot grote blijvende schade aan uw huis.

Zodra u een afspraak maakt heeft komen wij zo snel mogelijk naar u toe om de situatie te onderzoeken. Wanneer het gaat om kleine problemen kunnen wij direct overgaan tot reparatie. Zo kunnen wij in korte tijd het probleem verhelpen en uw zorgen ontnemen.

Indien het probleem niet zo spoedig mogelijk wordt opgelost, kunnen er na verloop van tijd grotere problemen ontstaan, denk bijvoorbeeld aan lekkages of dakbedekking die loslaat.

Is uw dak beschadigd of verouderd? Laat dan een dakreparatie uitvoeren. Schakel snel de hulp in van Dakdekker Huizen. Neem snel contact op via 035 203 25 61 om een afspraak in te plannen!

Dakleer Repareren Huizen
Huizen Daklekkage Repareren

Jaren Ervaring

Huizen Daklekkage
Schade Dak Huizen

Wanneer

Wanneer een dakreparatie?

De meeste dakreparaties worden uitgevoerd omdat men last heeft van een lekkage. Een daklekkage is te herkennen aan natte vlekken, kringen of verkleuringen op uw muur of plafond. Daarnaast is het mogelijk dat behang, verf en stucwerk loslaat of gaat bobbelen.

Dakdekker Huizen raadt u aan in het geval van schade te allen tijde een reparatie uit te laten voeren. Veel mensen onderschatten de impact van een klein scheurtje in de dakbedekking. Wat vaak vergeten wordt is dat water hier gewoon doorheen loopt.

Kleine hoeveelheden water kunnen al voor veel overlast zorgen en schade aanrichten aan uw woning. Daarnaast worden de meeste kleine scheurtjes op den duur groter. Laat schade daarom altijd zo snel mogelijk repareren.

Een dakreparatie wordt ook aangeraden wanneer uw dak verouderd is. Elke soort dakbedekking heeft een bepaalde levensduur. Des te ouder uw dak wordt, des te groter de kans is dat uw dak zijn functie verliest. Het huis zal dan minder goed beschermt worden tegen weersinvloeden.

In het geval van een schuin dak is het mogelijk dat dakpannen op uw dak beschadigen, losraken of zelfs volledig ontbreken. In alle gevallen wordt de kans op daklekkages aanzienlijk vergroot. Laat daarom altijd snel een dakreparatie uitvoeren.

Veel mensen grijpen een dakreparatie aan om hun huis gelijk te verduurzamen. Door een nieuwe/betere isolatielaag aan te brengen in uw dak bespaart u op uw energieverbruik. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Heeft u schade aan uw dak of is deze verouderd? En wilt u daarom een dakreparatie laten uitvoeren? Neem dan contact op met Dakdekker Huizen op 035 203 25 61. Wij repareren graag uw dak in Huizen!

Gevolgen

Gevolgen uitblijven van reparatie

Schade aan het dak veroorzaakt vaak een lekkage. Daklekkages kunnen in korte tijd veel schade aanrichten. Zo is het mogelijk dat de dakconstructie wordt aangetast en zijn kracht verliest. Dat kan op den duur leiden tot instortingsgevaar.

Op het moment dat u te maken heeft met een daklekkage moet u oppassen voor kortsluiting of zelfs brand. Als het water in elektrische bedrading of apparaten terechtkomt, kan er kortsluiting en brand ontstaan.

In het geval van dakschade is het ook mogelijk dat uw isolatie verslechterd wordt. Kleine scheuren en kieren kunnen de werking van uw isolatiemateriaal sterk verzwakken. Het is goed mogelijk dat u dit merkt in uw energieverbruik.

Wanneer schade niet snel verholpen wordt, leidt dit vrijwel altijd tot grotere problemen. Vaak gaat dat gepaard met meer en grotere herstelwerkzaamheden. Het is daarom belangrijk om in geval van schade altijd snel over te gaan tot reparatie.

Wij raden u altijd aan altijd direct over te gaan tot reparatie wanneer u te maken heeft met schade aan uw dak. Wanneer schade aan het dak niet snel gerepareerd wordt, leidt dit op den duur vaak tot veel overlast en dure reparaties. Neem daarom altijd snel contact op met een professionele dakdekker.

Wilt u problemen met uw dak liever voorkomen? Dat begrijpen wij goed! Neem gerust contact op via 035 203 25 61. Dakdekker Huizen helpt u graag!

Dakleer Vervangen Huizen
Loodslab Vervangen Huizen
Spoed Dakreparatie Huizen
Dakschade Huizen

Onze werkwijze

Wat gebeurt er tijdens een dakreparatie?

Geen enkele reparatie is hetzelfde. Ook de werkzaamheden tijdens de dakreparatie kunnen erg verschillen. Wat er precies gedaan gaat worden tijdens een dakreparatie hangt af van een aantal onderdelen/omstandigheden.

Per reparatie wordt er gekeken naar het type dak, het materiaal en hoe ernstig schade is. Een lekkage aan een schuin dak dat bedekt is met pannen moet op een andere manier gerepareerd worden dan een lekkage op een plat dak dat bedekt is met EPDM.

Ook is de omvang van het probleem erg van belang. Kleine reparaties kunnen vaak direct gedaan worden. Voor grotere reparaties moet in de meeste gevallen een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Dakdekker Huizen maakt in eerst elke klus een plan van aanpak. Binnen dit plan maken wij onderscheid tussen de reparatie van een plat dak en de reparatie van een schuin dak.

Moet er een reparatie worden uitgevoerd aan uw omdat deze bijvoorbeeld beschadigd is geraakt? Neem dan snel contact op met Dakdekkersbedrijf Huizen op 035 203 25 61.

Plat dak

Plat dak repareren

Bij een reparatie van een plat dak wordt eerst onderzoek gedaan. Tijdens het vooronderzoek sporen wij eerst het probleem op. Vervolgens brengen wij het probleem in kaart en wordt er een plan opgesteld.

Vervolgens treffen wij de voorbereidingen. Hierin maken wij alles klaar voor de reparatie. Zo wordt eerst het reparatiemateriaal verzameld, de omgeving van de reparatie vrij gemaakt en het dak schoongemaakt. Eventueel wordt de oude dakbedekking verwijderd.

Nadat alle voorbereidingen getroffen zijn gaan wij daadwerkelijk aan de slag met de reparatie. Het plan dat gemaakt is in de eerste stap wordt uitgevoerd. Zo kan het lek gedicht worden met reparatiepasta of de gehele dakbedekking vervangen worden.

Wanneer de reparatie volledig is afgerond zullen wij uw dak controleren. Er wordt gekeken of het dak volledig waterdicht is. Is dat het geval? Dan maken wij uw dak helemaal schoon en ruimen wij alle spullen op.

Wilt u uw platte dak laten repareren? Neem dan gerust contact op met een collega van Dakdekker Huizen via 035 203 25 61. Wij voeren graag een dakreparatie voor u uit!

Dak Repareren Huizen
Huizen Dak Repareren
Dakgoot Reparatie Huizen
Dakpan Reparatie Huizen

Schuin dak

Schuin dak repareren

Het repareren van een schuin dak lijkt erg op het repareren van een plat dak. In principe doorlopen wij dezelfde stappen. Eerst wordt het probleem in kaart gebracht.

Bij een schuin dak is dat in sommige gevallen alleen lastiger omdat het opsporen van een lek daar een stuk ingewikkelder is dan bij een plat dak.

Wanneer het probleem gevonden is en er duidelijk is hoe het probleem verholpen moet worden, gaan we over tot actie. De benodigde materialen worden verzameld en de omgeving rondom de reparatie wordt gereed gemaakt. Oud materiaal wordt verwijderd en alles wordt schoongemaakt.

Vervolgens starten we met de reparatiewerkzaamheden. Zo worden kapotte of ontbrekende dakpannen vervangen en teruggeplaatst, kapotte dakgoten worden gerepareerd, et cetera.

Op het moment dat de schade gerepareerd is wordt de eindcontrole uitgevoerd. Hierin wordt gecontroleerd of de bedekking op een correcte manier geplaatst is, of het dak stevig genoeg is en of het dak waterdicht is.

Heeft u schade aan uw schuine dak opgelopen? En wilt u snel een dakreparatie laten uitvoeren? Neem dan direct contact op via 035 203 25 61. De vakmannen van Dakdekker Huizen helpen u graag!

Verzekering

Verzekerd bij dakreparatie

Het antwoord op die vraag is niet eenvoudig. Dat komt omdat niet iedereen op dezelfde manier verzekerd is. Daarnaast kunnen de regels per verzekeringsmaatschappij ook nog verschillen van elkaar.

Dakdekkersbedrijf Huizen raadt u daarom altijd aan contact op te nemen met uw verzekeraar om deze vraag bij hen voor te leggen. Schade aan uw huis door extreme weersomstandigheden wordt vaak verzekerd.

Schade aan het huis wordt gedekt door de opstalverzekering. Deze verzekering dekt de schade aan alles wat aan uw huis vast zit. In sommige gevallen raken spullen in huis beschadigd.

In de meeste gevallen wordt deze schade verzekerd middels de inboedelverzekering. Heeft u door een daklekkage schade opgelopen aan uw bank of stoelen? Dan wordt dit in veel gevallen vergoed!

De verzekering vraagt zich altijd af of de schade te vermijden was. Is dat het geval? Dan wordt de schade vaak niet vergoed. Bijvoorbeeld wanneer iemand schade heeft opgelopen doordat hij of zij een raam open heeft laten staan.

Heeft u vragen over uw verzekering in het geval van een dakreparatie? Stel deze dan gerust via 035 203 25 61. Een collega van Dakdekker Huizen helpt u graag verder!

Schoorsteen Reparatie Huizen
Dakdekker Huizen
Dak Lekdetectie Huizen Rotated
Dakdekkersbedrijf Huizen

Kosten dakreparatie

Wat de totale kosten van de dakreparatie zullen zijn hangt af van de klus. De kosten worden bepaald door de omvang van de klus. De kosten van kleine klussen zullen lager zijn dan de kosten van grote klussen.
Erg belangrijk is de tijd die nodig is om de reparatie uit te voeren. Ook moet u rekening houden met kosten voor de gebruikte materialen, het gereedschap en de machines die ingezet zijn.

Zorg ervoor dat schade aan het dak altijd zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Des te langer u wacht met de reparatie, des te groter het probleem wordt en des te duurder het wordt om de reparatie uit te laten voeren.

Vaak worden reparaties aangegrepen om ook direct andere werkzaamheden aan het dat uit te laten voeren. Heeft u altijd al uw huis beter willen isoleren? Laat dit dan samen doen met de reparatie.

Wilt u uw dak laten repareren? Wacht dan niet en maak direct een afspraak via 035 203 25 61. Een collega van Dakdekker Huizen zit klaar om u te helpen!

Transparant

Kosten Dakdekker Huizen

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 035 203 25 61.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Huizen
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Huizen met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 035 203 25 61

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Huizen

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Huizen om het lek te dichten.

Dakdekker Huizen

Bent u op zoek naar een dakdekker in Huizen? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Huizen

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Huizen!

Dakinspectie Huizen

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Huizen

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Huizen voor een afspraak!

Dakrenovatie Huizen

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Huizen

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Huizen lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Huizen.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

U kunt ons bereiken voor het aanleggen en renoveren van daken. Daarnaast voeren wij dakinspecties uit. Wanneer u schade heeft kunnen wij ook een dakreparatie uitvoeren!

In welke regio is Dakdekker Huizen actief?
We zijn werkzaam in Huizen en wijde omstreken. Woont u in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via 035 203 25 61.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?
Wat de totale kosten van de dakreparatie zullen zijn hangt af van de klus. De kosten worden bepaald door de omvang van de klus. De kosten van kleine klussen zullen lager zijn dan de kosten van grote klussen.

Erg belangrijk is de tijd die nodig is om de reparatie uit te voeren. Ook moet u rekening houden met kosten voor de gebruikte materialen, het gereedschap en de machines die ingezet zijn.

Zorg ervoor dat schade aan het dak altijd zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Des te langer u wacht met de reparatie, des te groter het probleem wordt en des te duurder het wordt om de reparatie uit te laten voeren.

Voor meer informatie raden wij u aan telefonisch contact op te nemen. Dat kan via 035 203 25 61.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact op te nemen via 035 203 25 61. Een collega van Dakdekker Huizen zit klaar om u van dienst te zijn!
Heb ik recht op garantie?

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Wanneer wij werkzaamheden uitvoeren ontvangt u hierop 10 jaar garantie. Zijn er binnen deze jaren problemen met de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd? Dan komen wij deze kosteloos verhelpen!

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Op het moment dat u te maken krijgt met een daklekkage moet u als eerst op zoek naar de bron van het probleem. Vraag uzelf af waar het lek zich bevindt en probeer daarna te achterhalen waardoor deze is ontstaan.

Wanneer u dat duidelijk heeft kunt u het lek proberen te dichten. U kunt hier eventueel Waterstop voor gebruiken. Waterstop is een middel waarmee u het lek tijdelijk kunt stoppen. Mocht u het lek niet kunnen dichten, probeer het water dan zoveel mogelijk op te vangen in een emmer of een groot zeil.

Schakel vervolgens de hulp van een professionele dakdekker in. Wanneer hij ter plaatse is zal hij kort onderzoek doen naar het probleem om het vervolgens goed te kunnen verhelpen. Zo is de lekkage binnen de kortste keren verholpen.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. Een daklekkage kan binnen no-time extreem veel schade aanrichten, zowel binnens- als buitenshuis.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Wacht dan niet en neem direct contact op. Wij zijn te bereiken via 035 203 25 61.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Daken gaan namelijk voor eeuwig mee. Elke soort dakbedekking heeft een eigen levensduur. Wanneer deze duur bereikt is, zal de kwaliteit van de dakbedekking snel afnemen en wordt de kans op schade en lekkages aanzienlijk groter.

Zo is het mogelijk dat de dakbedekking uitdroogt. Hierdoor kunnen er barsten en scheuren ontstaan in de dakbedekking. In het geval van een bitumen dak is het mogelijk dat er blaasjes of luchtdeeltjes in het materiaal komen.

Veel mensen gebruiken een dakrenovatie om ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Door een nieuwe/betere isolatielaag aan te brengen in uw dak bespaart u op uw energieverbruik. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Heeft u last van terugkerende problemen? Zijn er bepaalde reparaties die in korte tijd meerdere uitgevoerd moesten worden? Ook dan is het aan te raden een renovatie uit te laten voeren om van deze problemen af te komen.

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak met Dakdekker Huizen op 035 203 25 61.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker. Ook bij kleine gebreken aan uw dak. Kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn veel blijvende schade aanrichten aan uw huis.

Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact op met een professionele dakdekker. U kunt ons bereiken op 035 203 25 61. Probeer de scheuren of kieren in de tussentijd zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?

Belangrijk is dat elk dak anders is. Afhankelijk van uw huidige dak en wensen voor het nieuwe dak wordt er een plan opgesteld. In dit plan wordt bepaald welke dakbedekking gebruikt gaat worden, welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en hoe dit precies gedaan gaat worden.

Vervolgens moet het oude dak verwijderd worden. Dit begint bij het verwijderen van de dakbedekking. Daarna wordt (wanneer nodig) de oude dakconstructie afgebroken. De dakconstructie is de basis van het dak. Dit is het samenstel van balken aan de binnenkant van uw dak en zorgt voor de stevigheid van het geheel.

Vervolgens wordt de nieuwe dakconstructie opgebouwd. Daarna kan er begonnen worden met het aanbrengen van de isolatie en wordt uw dak bedekt met de gekozen dakbedekking. Elke soort dakbedekking moet op zijn eigen manier aangelegd worden. Afhankelijk van de keuze van de dakbedekking wordt bepaald op welke manier deze wordt aangebracht.

Wanneer ook de dakbedekking is aangebracht is het dak in principe af. Nu volgt alleen nog een uitgebreide controle. Er wordt onder andere gekeken naar naden, kieren, afwerkingsfouten, et cetera.

Is alles op de correcte manier aangebracht en bent u helemaal tevreden? Dan ruimen wij alle spullen op en kunt u genieten van uw nieuwe dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie wordt uw gehele dak in kaart gebracht. Wij inspecteren diverse onderdelen van uw dak. Als eerste controleren wij de kwaliteit van de dakbedekking. Wij controleren of er geen scheuren in zitten, of alles nog goed op elkaar aansluit en of er niks beschadigd geraakt is.

Ook controleren wij de staat van de draagconstructie van uw dak. De draagconstructie is de basis van uw dak. Deze constructie zorgt ervoor dat uw dak stevig genoeg is om uw dak te dragen tijdens alle weersomstandigheden. Problemen met constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Tevens controleren wij uw gehele dak op de kwaliteit van de afwatering. Een goede afwatering is belangrijk voor uw eigen dak. Wanneer er een korte periode water op uw dak ligt kan dit geen kwaad. Echter, wanneer dit een langere tijd het geval is kan dat voor problemen zorgen. Uw dak kan doorlekken.

Daarnaast controleren wij alle aansluitingen op uw dak. De naden van uw dak zijn kwetsbaar voor schade of lekkages. Het is goed om deze regelmatig te laten inspecteren om te controleren of alles nog strak op elkaar is aangesloten.

Regelmatig ontstaan er lekkages door toedoen van dieren en plantengroei. Het is goed om uw dak te controleren op nestjes van dieren, plantengroei, algen, mos en andere voorwerpen die daar niet in thuis horen.